• Megújítva
Nagy Hangya Műhely A Hangya Labirintus A Hangya Haza, Szülinapi Ajándék A Hangya Királynő Kastély

Nagy Hangya Műhely A Hangya Labirintus A Hangya Haza, Szülinapi Ajándék A Hangya Királynő Kastély

HUF 3510.00

Jelen van
A raktárban.

Cím Nagy Hangya Műhely A Hangya Labirintus A Hangya Haza, Szülinapi Ajándék A Hangya Királynő Kastély Színes besorolás Ég kék, fehér, rózsaszín, lila, zöld, sárga
Árucikk szín : kék, zöld, sárga, lila, mei piros, sárga, fehér, választható;
Ez a termék tartozik, a tudomány, oktatás olyan oktatási játékok, a gyerekek ápolják a türelem, a képzelet pedig az ásás a gyermek kíváncsiságát, és megfigyelés képessége, így hagyja, hogy a gyerekek többet tudjon meg a természet.
Ez egy felnőtt gyermek alkalmas-e a népszerű tudományos játékok. Mi, a rendes időkben nehéz, hogy a hangyák a föld alatti üregbe, a hangyák át ezt a játékot a munka, kommunikáció, etetés, különösen ásni alagút show incisively, majd élénken előttünk. Azt hiszem, meg fog őrülni is csoda, hogy létrejöjjön a 3 d alagút, a nagyság őket..
Ez a termék konfiguráció : a hangyák labirintus 1; mind a Kínai, mind az angol használati 1; 1 nagyító; kérdezek 1 root cső, rúd; A klasszikus színű doboz, csomagolás ajándék a legjobb választás.
Ez a cikk a gél belső zöld alga ehető ragasztó. Kolloid tartalmazza a különböző tápanyagot, illetve a nedvességet szükséges a túlélés, mint a hangyák, s a hangyák után nem kell etetni őket ismét meg kell tennie, hogy ásni a szabadidőmben, kommunikáció, élelmiszer stb. Tárgyak életét éli túl az első az, kell a víz, ezért a terméket a kolloid már foglalt, a hangya, a nedvesség, meg kell élni a szállítás módja miatt az oka, hogy az áru csomagolása zárt, külső-belső hőmérséklet-különbség termel egy kis nedvesség benne a víz, ez normális jelenség, pénzt, hogy nyissa ki a fedelet, egy király, egy fél nap is futhat keresztül a közvetlen fel a hangyák.

Termékparaméterek

Méret:
XL
Anyag:
Műanyag
Típus:
rovarok
Színes Besorolás:
Ég kék, fehér, rózsaszín, lila, zöld, sárga

A kategóriába tartozó áruk