• Megújítva
Liislee A Buick Excelle GT / Verano 2009~2014 - Fordított Vissza Kamera / Parkoló Kamera / NTST PAL / Rendszámtábla Lámpa OEM

Liislee A Buick Excelle GT / Verano 2009~2014 - Fordított Vissza Kamera / Parkoló Kamera / NTST PAL / Rendszámtábla

HUF 6944.40
HUF 5000.00 -28 %

Jelen van
A raktárban.

Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra az e-mail vagy a panasz a kezelése. 3) Távoli terület díja kizárt , a címeket, a távoli területeken a DHL/UPS honlapján, nem kerül felszámolásra egy extra US$30. 5) Brazília vásárlók, ha úgy döntött, a DHL szállítási módon kell adnia az adószám ÁFA, vagy CPF. 10) Hollandia, Litvánia, Katar vásárlók kérem, adja meg a behozatali, illetve kiviteli engedély számát, ha választani DHL szállítási módon. Alkalmazható különböző Járművek : autó, teherautó, LAKÓAUTÓ, kisbusz, stb 4. Készült magas minőségű, tartós anyag 8.Tápfeszültség : DC 12 V 3.Víz-bizonyíték : IP66 14. 6) Szaúd-Arábia az ügyfelek kell mutatni a másolás/átverés a vevő AZONOSÍTÓJÁT, hogy a kormány a vámon.Vízszintes Felbontás : 520 TV sor 7. jó vízálló funkció.0 Vpp, 75 Ohm 12.Hatékony Pixls : 440. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás, kérem, hagyjon minket, 5 csillag visszajelzés. 9) Dél-Korea vásárlók kérem, adja meg öt jegyű irányítószám. 4) Brazília, Oroszország ügyfelek kérjük, válassza ki EMS, hogy át, keresztül a vámhatóság gyorsabb. 4) Middel Keleti országokban a vásárlók, kérem kell hagynia P. Szaúd-Arábia vásárlók kell, hogy adja meg a másolat/átverés a vevő AZONOSÍTÓJÁT, hogy a kormány a vámon, ha kiválasztásánál ARAMEX express. 6) Mi nem szállítunk bármilyen APO/FPO-címeket.
[ Vevő Értesítést ] 1) Egyesült Államok, Mexikó, Ausztrália, Új-Zéland vásárlók, küldjük a csomagot, amelyet a "vatera piacterén Normál Szállítás" ami ingyenes a szállítás, de gyorsan ! 2) az orosz Föderáció vásárlók, küldjük a csomagot, amelyet a "vatera piacterén Normál Szállítás" ami ingyenes a szállítás, de gyorsan ! 3) Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Itay, Spanyolország vásárlók, küldjük a csomagot, amelyet a "vatera piacterén Normál Szállítás" ami a szállítás ingyenes, gyors, nem kell fizetni semmilyen egyéni adó ! Németország vásárlók, ha úgy döntött, a DHL szállítási út, kérem, adja meg a AVT vagy EORI-számmal.Nagy felbontású, majd 170 fokos betekintési szög 2. Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Oroszország, de az Európai Országokban, a vezet piacon.S/N Arány : >48 Db 10.

Termékparaméterek

Vezetékes vagy vezeték Nélküli:
Drót
Lencse Anyaga:
Műanyag + Üveg
Márka Név:
Liislee
Shell Anyag:
Műanyag
Segédvonal:
Igen
Ébresztő Típus:
A Jármű Biztonsági Kamerák
Hossza Videó Kábel:
6M
Anyag Típusa:
ABS

A kategóriába tartozó áruk