• Megújítva
Akvarell Mandala Virág Álomfogó Ideiglenes Tetoválás Lány Vízálló Flash Tetoválás Matrica Pillangó Levél Szarkaláb Immár Levendula

Akvarell Mandala Virág Álomfogó Ideiglenes Tetoválás Lány Vízálló Flash Tetoválás Matrica Pillangó Levél Szarkaláb

HUF 302.40

Jelen van
A raktárban.


Mi Biztosítja A Legjobb Minőségű!!
Akvarell Mandala Virág Dreamcatcher Ideiglenes Tetoválás Lány Vízálló Flash Tetoválás Matricák Pillangó Levél szarkaláb immár Levendula álomfogó
Méret : 21*15cm
Kérjük, hagyj üzenetet, hogy mondd meg nekünk a választott stílus : Fekete digitális modell
Például : HB-266,HB-496
Ha nincs üzenet, akkor elküldjük a fő kép tetoválás neked is
Incasepartofmodelsmaybeoutofstock, wereservetherighttosendthisitemrandomly.Köszönöm!
Visszajelzés :
Kedves vásárlók, értékeljük, az üzleti, ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy pozitív visszajelzést. A rendszer automatikusan ugyanezt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, első, egyszerűen elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést nem tudom megoldani a problémát.
Lépjen kapcsolatba velünk :
Kérjük, forduljon hozzánk bármilyen észrevétele, kérdése, vagy javaslata van, mi lesz boldog, hogy segítsen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármilyen segítséget, vagy kérdése. Egy mail válaszolt számított 1 munkanapon belül. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a mail box nem blokkolt / szűrt egy maileket.
Meg fogjuk próbálni a lehető legjobban szolgálni, bármilyen kérdés / probléma. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a Negatív / Semleges Visszajelzést, vagy nyissa meg minden esetben.
Megerősítjük, a fizetés, az átutalás dátuma, 2-4 munkanapon belül; tesszük közzé egy projekt, egy levegőben mail csomag (körülbelül 18-38 nap ,elemek érhető el). (Vasárnap,szabadságon vagyunk), de az ünnepek, vagy amennyiben a projekt a találkozások vis maior késleltetheti egy pár napig.

Termékparaméterek

Márka Név:
GoldOcean
Modell Száma:
HLZ-403
Méret:
15CM*21CM
Típus:
Ideiglenes Tetoválás

A kategóriába tartozó áruk