• Megújítva
Karácsonyi Ajándék Feng Shui Csillogás kristálygömb Két Körte Nagyon Ág azt jelenti, hogy Soha nem választotta el, hogy megmutassa az Igaz Szerelem Ingyenes Szállítás

Karácsonyi Ajándék Feng Shui Csillogás kristálygömb Két Körte Nagyon Ág azt jelenti, hogy Soha nem választotta

HUF 18603.00
HUF 14882.00 -20 %

Jelen van
A raktárban.


Karácsonyi Ajándék Feng Shui Csillogás kristálygömb "Két Körte Nagyon Ág" azt jelenti, hogy Soha nem választotta el, hogy megmutassa az Igaz Szerelem Ingyenes Szállítás
Ha bármely vizsgálat, javaslata, vagy észrevétele van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Nagyon boldog lesz, hogy segítsen! Remélem, élvezni fogja a tételeket!
Első Választás Megjegyzés
Ha kell a nagy mennyiségű árut, Kérem, lépjen velünk kapcsolatba, megbeszélhetnénk szállítási határidő, ár.
Első Választás A Fizetési
Elfogadjuk LETÉTI / Hitelkártya, Valamint VÍZUM. Küldünk árut, amint lehetséges. Kérem, tudassa velem, bármelyik kérdések előtt ajánlattételi ha van.
Első Választás Részvételi Warrenty
Adunk egy teljes vételárat csak akkor, ha az elem megkapja eltér a leírás. A visszafizetés után a tétel kapott vissza a boltba. Biztosan vissza 3 napon belül a számlát, majd ugyanabban az állapotban küldték. Vegye fel velünk a kapcsolatot, a szállítás előtt minden elem vissza.
Első Választás Szállítás
1. Vidd a képek mutatják, hogy az ügyfelek szabadon a lista
2. Írj részleteket a hozzászólás, ha a megrendelés.
3.Küldd el a kliens szállítási címet, ha annak (is lehet írni az ügyfél szállítási címet közvetlenül)
4 .Általában használjuk China Post, vagy EMS kifejezni, ha bármilyen különleges szüksége van, akkor mondd meg nekünk előre, mi mindent megteszünk, hogy megfeleljen a követelményeknek.
Első Választás Visszajelzést
Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra. Ha elégedett vagy a tételek rendelt, kérem, hagyjon visszajelzést. Ha nem elégedett a elemek, amit rendelt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Együtt tudunk dolgozni, hogy megoldja minden vita.

Termékparaméterek

Stílus:
Vallási
Anyag:
Kristály
A téma:
Szerelem
Típus:
3D Imádom a Zenét Doboz
Csomagolás:
Nemes fa dobozban, hangbag
Levél:
Személyre Szabott Testreszabási
szállítás:
Ingyenes szállítás
BRD Név:
Qianyi

A kategóriába tartozó áruk