• Megújítva
Mini kulcstartó zseb maszkot a nylon táska

Mini kulcstartó zseb maszkot a nylon táska

HUF 75600.00

Jelen van
A raktárban.


CPR azt jelenti, (szív-Tüdő Újraélesztés) ? Ez egy sürgősségi eljárás, amely az elvégzendő kísérlet arra, hogy visszatérjen az élet, hogy az az egyén, aki jelenleg a szívmegállás, amely jelzi, hogy azok az emberek, akik érzéketlen nélkül levegőt, vagy csak egyre kérlek, ezt a CPR lehet beadni, vagy végzett mindkét belül vagy kívül semmilyen orvosi központ. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. A rendszer automatikusan visszatér visszajelzés egyszer ez maradt nekünk, annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást, kérjük, kezelje a tranzakció elég.
Visszajelzést
Ne hagyja Negatív visszacsatolás nélkül, hogy segítséget kérjen.
CPR zsebében maszk promóció gife (Nem Cég Logója)
CPR arcvédőt
zsebében CPR arcvédőt
orvosi promóciós ajándék
elsősegély CPR arcvédőt
CPR ARCVÉDŐT
A készülék körül egy átlátszó arcvédőt, amely kiterjedhet az egész arca, mint egy kiegészítő védelem. Mert a kompakt méret, ez lehet elhelyezni bármilyen elsősegély történik könnyen. (Kérjük lépjen kapcsolatba először is, köszönöm), Ha érdekes termékeink, kérjük, küldje el nekünk a megrendelés soo. Garantáljuk a 100% vevői elégedettség. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket. Kérem vissza azt az elemet, gondosan.
Egyirányú Szelep CPR arcvédők, valamint az ÚJRAÉLESZTÉS Kulcstartó CPR készlet képzés. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Kérem, hagyjon visszajelzést számunkra, miután megkapta a tétel, tájékoztatott minket, hogy megkapta a elemet.
Van egy csomó eszközök, berendezések, amelyek használják, miközben az ÚJRAÉLESZTÉST, hogy az érintett személy, az egyik a CPR arcvédőt amely más néven a zsebében maszk vagy zseb maszk, vagy a Maszkot. A minőség-ellenőrzés mi személyesen vizsgálja meg az egyes elemek szállítás előtt. Vevő felelős a kiegészítő szállítási költségek elemeket, hogy visszatért megtagadta, és/vagy kézbesíthetetlen.
RÓLUNK eladjuk az összes új elemeket közvetlenül a gyár Kínában. Visszajelzés az élet, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy jobb megoldást. Ha ön eladó, mi segítünk önnek küldeni a termékeket a vásárló közvetlenül. Reméljük, hogy dolgozzon ki egy erős, hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatot. Visszaadott elemek nélkül RMA számot elutasításra kerül, majd vissza a feladónak. Ha az elem nem leírt, vagy hibás, amikor megkapja, akkor cserélje ki azt, ha nincs plusz költség. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is, ha bármilyen problémája. Adunk egy legjobb megoldás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szolgál
mint egy szellőző cső, 2-utas szelep. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok.

Termékparaméterek

Típus:
Elsősegély Készlet

A kategóriába tartozó áruk